Om

FOKUS PÅ DIN VÆRDISKABELSE

DIN FLEKSIBLE PA

HVEM ER ITPA CONSULTING?


ITPA Consulting er stiftet af Kenneth Valeur Andersen i slutningen af marts 2019.

Grundideen i virksomheden er at skabe værdi for kunderne ved at levere højt kvalificerede konsulenter med lang erfaring indenfor alle aspekter af at arbejde med data.

ITPA Consulting er baseret på stærke netværk med konsulenter i Danmark og udlandet. Konsulenter, som har mange års erfaring indenfor deres felt og som er klar til at løse opgaver for dig.


Navnet ITPA kommer fra sammensætningen at IT "Information Technology" og PA "Personal Assistant". ITPA er altså din personlige assistent når det kommer til at levere spidskompetence, hvis du er kunde, eller opgaver, hvis du er konsulent.


Kontakt din personlige assistent i dag og hør hvilke fordele du kan opnå ved at arbejde sammen med os.

Kenneth Valeur Andersen er stifter af

ITPA Consulting og er cand.oecon fra Aarhus Universitet. Kenneth har mere end 20 års erfaring fra arbejde i den danske IT-konsulentbranche og har selv et højt fagligt niveau. Kenneth har arbejdet med data siden 1996 og er endvidere certificeret "TBM Executive Foundation" i 2019.


Gennem årene har Kenneth bl.a. arbejdet med salg af konsulentydelser, rådgivning, Business Intelligence og data,  programledelse, strategi og IT-kontrakter.


Kenneth er kendetegnet ved at have et stærkt drive, stort engagement, rigtig gode samarbejdsevner samt en høj integritet. Endvidere er Kenneth særdeles dygtig til at netværke, og han bidrager gerne med sparring til forretningsudvikling, personlig udvikling og kommercielle forhold fx som medlem af advisory boards.

FRI AF KOMMERCIELLE INTERESSER

ITPA er en uafhængig konsulentvirksomhed, der ikke har bånd til eller partnerskaber med specifikke teknologileverandører.

UAFHÆNGIGHED ER DIN GARANTI

Fordi ITPA er uafhængige, kan vi tage 100% afsæt i dine behov og i at opnå den bedst mulige case for dig.